ChargeProb Het landelijke storingsplatform voor publieke laadpalen. Meld eenvoudig een storing of controleer de status!
 
ChargeProb is ontstaan uit de behoefte om een oplossing te bieden voor een defecte laadpaal in mijn straat, die veel onduidelijkheid veroorzaakte bij e-rijders in mijn buurt. We moedigen je aan om actief storingsmeldingen te maken, want hoe meer meldingen we ontvangen, hoe beter we de e-rijders kunnen helpen. Hoe handig zou het zijn als je eenvoudig een storingsmelding kon maken voor een laadpaal, die meteen beschikbaar is voor alle e-rijders? Dit is precies wat ChargeProb mogelijk maakt. Hierdoor helpen e-rijders elkaar toegang te krijgen tot een betrouwbaar laadnetwerk en kun je gemakkelijk een defecte laadpaal vermijden.

We maken gebruik van real-time informatie over de operationele status van laadpalen, zodat we jou als e-rijder een zo betrouwbaar mogelijk beeld kunnen geven van de werking van de laadpaal. Dit is hoe ChargeProb werkt:

  1. Zoek de laadpaal en controleer de status.
  2. Meld eenvoudig een probleem met de laadpaal en deel deze informatie direct met andere e-rijders. Jouw meldingen zijn cruciaal om ons te helpen problemen op te lossen en het laadnetwerk te verbeteren.
  3. We laten je weten zodra je favoriete laadpaal weer functioneert!  

Achter de schermen werken we hard om beheerders van laadpalen aan te sluiten op ons platform. Op deze manier kunnen we e-rijders en omwonenden van laadpalen beter op de hoogte houden van de voortgang en status van storingen. Heb je een probleem met een laadpaal? Meld dit dan eenvoudig op ChargeProb en help ons om het laadnetwerk te verbeteren!

ChargeProb