Zonneplan Zon en wind leveren inmiddels de goedkoopste vorm van energie. Zonneplan laat haar klanten hier slim van profiteren. Samen zijn we volop bezig met de elektrificatie van Nederland.

Het is jouw zon die schijnt. Het is jouw wind die waait. Door gebruik te maken van dezelfde wind en zonneschijn, kun je zelf profiteren van goedkope stroom zonder ook maar één gram CO2 uit te stoten. Zonneplan regelt dit voor jou. Door jouw woning uit te rusten met zonnepanelen, batterijen of een laadpaal, en deze aan te sluiten op het zonnegrid, begint de energierevolutie bij jou thuis.  

Zonneplan
Sinds 2012 heeft Zonneplan meer dan 140.000 woningen voorzien van zonnepanelenlaadpalen en onze revolutionaire thuisbatterijen. Daarnaast maken veel klanten gebruik van Zonneplan Energie. Dankzij onze vernieuwende aanpak behoren we tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland en Europa. Onze visie is simpel: we behandelen onze klanten zoals we zelf behandeld willen worden. Met een gemiddelde klanttevredenheid van 9.3 leidt Zonneplan de branche.  

Zonneplan is oorspronkelijk ontstaan als een IT-bedrijf met een duurzaam plan. We werken samen aan innovatieve software in de installatiebranche. Technische kennis speelt hierbij een belangrijke rol. Daarom worden al onze collega's en monteurs opgeleid en voortdurend bijgeschoold in de Zonneplan Academy. Op dit moment werken we bij Zonneplan met meer dan 500 collega's, hebben we 34 eigen installatiedepots en werken we samen met installatiepartners door heel Nederland.