Elektrisch Rijden Den Helder

Wil je op een laagdrempelige manier kennismaken met allerlei elektrische auto's? Kom dan op zaterdag 25 mei naar Willemsoord in Den Helder! Dan toveren wij de historische plek namelijk om tot een grote openlucht showroom, waar bezoekers gratis alle informatie over elektrisch rijden kunnen vinden. 

Dat doen we in samenwerking met regionale autodealers en importeurs. Zo kunnen we jou alles vertellen over elektrisch rijden. Als bezoeker kun je lekker rondstruinen tussen alle auto's, of informatie vragen over specifieke modellen, tweewielers en allerlei laadoplossingen. Ook lopen er ervaren elektrische rijders rond die al jouw vragen kunnen beantwoorden. Hoe is het om met een EV op vakantie te gaan? Hoe duur of goedkoop is het eigenlijk om elektrisch te rijden? En hoe zit het eigenlijk met zonnepanelen en de meterkast als je elektrisch gaat rijden?

Op 25 mei kun je tussen 11:00 en 16:00 uur al je vragen kwijt. De toegang tot het terrein is bovendien gratis. Ook aan de kleintjes is gedacht: zij kunnen zich vermaken met een elektrische kindertrein.

De Helderse Dag van de Muziek en de Nationale Bunkerdag vinden ook plaats op het terrein, dus er is voor een ieder wat wils.

Meer informatie over de Dag van de Muziek 
Meer informatie over de Nationale Bunkerdag 
Voor iedereen

Elektrisch Rijden Den Helder

Zaterdag 25 mei 2024

van 11:00 - 16:00

Willemsoord Parkeerplaats Zuid (Oude Rijkswerf)
(voor de deur bij Reddingmuseum en De Kampanje)

Kom je met de auto? Parkeren kan op heel Willemsoord. Kun je geen parkeerplek vinden, dan is het ook toegestaan om te parkeren op P1 of P2 van het Marine Museum.

Tot nu toe bevestigde deelnemers:


- Renault
- Dacia
- Toyota
- BYD
- Volkswagen
- Cupra
- Mercedes
- Smart
- Voyah
- Aiways
- Ford
- Hyundai
- KIA
- Energica
- Meaving
- ECAR
- VMBO / MBO VONK
- Rijschool Vermolen
- Gemeente Den Helder
Even geduld a.u.b