Laadpaal Top 10

Sinds 2021 werken wij samen met LaadpaalTop10 om onze leden een onafhankelijke vergelijking aan te kunnen bieden van het marktaanbod aan laadpalen voor thuis of op het werk

Een laadpaal aanschaffen 
Als je een laadpaal nodig hebt is er veel aanbod. Dit kan overweldigend zijn en daarmee een goede onafhankelijke vergelijking in de weg zitten. LaadpaalTop10 geeft inzicht in aanbieders met dezelfde voorwaarden en/of kwaliteitsnormen, zonder dat je de kleine lettertjes van diverse aanbieders hoeft na te kijken. Op onafhankelijke wijze bieden zij een goed inzicht in het marktaanbod, inclusief alle installatieprijzen van installatiepartners die kwaliteit garanderen, zoals garantie op de installatie. Hierop worden zij ook getoetst. Doordat vóóraf alle prijzen en werkzaamheden helder worden gecommuniceerd kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Keuzehulp voor beginners
 
Voor mensen die nog niet zo goed weten wat ze precies nodig hebben is er in samenwerking met Stichting Milieucentraal een keuzehulp ontwikkeld die je met een paar eenvoudige vragen helpt bij het uitzoeken van het best geschikte laadpunt voor jou. Na het invullen van de vragen uit de keuzehulp word de website zo vormgegeven dat alleen de relevante laadpalen voor jou overblijven. Zo kun je bijvoorbeeld sorteren op laadpalen die je auto alléén laden met de opbrengst van je zonnepanelen of laadpalen die automatisch kunnen verrekenen met je werkgever. Voor elke auto en situatie zijn er oplossingen.

Laadpaal Top 10

Een onafhankelijke vergelijking van alle in Nederland gebruikte laadpalen, die is gebaseerd op de daadwerkelijke facturen van EV-rijders.
Naar Laadpaal Top 10
Milieucentraal keuzehulp