Als ambassadeur kun
je vanalles doen

Denk aan het helpen bij het organiseren van evenementen, schrijven voor de website, plaatsnemen in het EV Panel of het verbinden van andere VER-leden in jouw regio. In onderstaand formulier kun je aangeven wat jij als VER Ambassadeur graag wilt doen. Als je die hebt verzonden, nemen we contact met je op. Wil je uiteindelijk meer of minder doen? Geen probleem! Het VER-bureau staat altijd voor je klaar en denkt mee met de manier waarop jij je binnen onze vereniging beweegt. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!
Ambassadeurs aan het woord

Waarom word je ambassadeur bij de VER?

Omdat je dan

  • Bijdraagt aan de transitie naar schoon en duurzaam vervoer
  • Anderen inspireert en informeert
  • Van enorme waarde bent voor de VER
  • Heel veel mensen ontmoet, en samen leuke dingen doet
  • Je netwerk uitbreidt
  • Voordelen krijgt als 'VER-lid'
Word VER ambassadeur

Aanmelden als VER ambassadeur

We hebben de werkzaamheden onderverdeeld in drie categorieën. Hieronder kan je aangeven waar jouw voorkeur ligt. Natuurlijk kan je ook meerdere categorieën aanvinken.

Als je je aanmeldt betekent dat niet dat je met alle werkzaamheden die hier genoemd staan aan de slag gaat, je kan per keer bekijken waar je voorkeur ligt of zelf een activiteit ontwikkelen.
Wil je graag méér doen bij de VER? Ben je enthousiast over elektrisch rijden en wil je jouw kennis en expertise graag met anderen delen? En er zo voor zorgen dat meer mensen elektrisch gaan rijden? Dan ben je een perfecte ambassadeur!

Waarom word je ambassadeur bij de VER?
Onze ambassadeurs willen bijdragen aan een duurzame, elektrische toekomst. Ze helpen de VER bij het inspireren en informeren van mensen, en versnellen zo de transitie naar elektrische mobiliteit. Tegelijkertijd is het ook heel erg leuk om ambassadeur te zijn. Want als ambassadeur bén je de VER, en word je - mits je dat wilt - betrokken bij onze evenementen. Zo ontmoet je andere EV-enthousiasten en breid je ook je eigen netwerk uit. 

Wat kun je als ambassadeur doen? 
Als ambassadeur kun je van alles doen. Denk aan het helpen bij het organiseren van evenementen, schrijven voor de website, helpen bij beleidskwesties of plaatsnemen in het EV Panel. In onderstaand formulier kun je aangeven wat jij als VER Ambassadeur graag wilt doen. Aan de hand daarvan nemen wij contact met je op. Wil je uiteindelijk meer of minder doen? Geen probleem! Het bureau van de VER staat altijd voor je klaar en denkt mee met de manier waarop jíj je binnen onze vereniging beweegt. 

Via onderstaand formulier meld je je vrijblijvend aan als ambassadeur. Als je het formulier hebt verzonden, neemt het VER-team contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Werkzaamheden intern

Aangezien de VER hard groeit, zijn we op zoek naar enthousiaste ambassadeurs die ons op de achtergrond kunnen ondersteunen. Wil je graag wat voor de vereniging doen maar treedt je liever niet op de voorgrond, dan passen onderstaande taken en rollen mogelijk heel goed bij jou! Klik op de dikgedrukte woorden voor meer informatie.


Werkzaamheden extern

De VER is steeds zichtbaarder op allerlei terreinen. Daar kun jij ook aan bijdragen! Vind je het leuk om onze boodschap uit te dragen, met mensen in gesprek te gaan en anderen te vertellen over de voordelen van elektrisch rijden? Dan passen onderstaande rollen mogelijk heel goed bij je! Klik op de dikgedrukte woorden voor meer informatie. 
Regio's Geef hieronder op in welke regio je de werkzaamheden zou willen uitvoeren.
Persoonsinformatie
Akkoord
Ik wil mij aanmelden als VER ambassadeur!