Meld je hieronder aan als
VER Ambassadeur

Wil je graag méér doen bij de VER? Ben je enthousiast over elektrisch rijden en wil je jouw kennis en expertise graag met anderen delen? En er zo voor zorgen dat meer mensen elektrisch gaan rijden? Dan ben je een perfecte ambassadeur!

Waarom word je ambassadeur bij de VER?
Onze ambassadeurs willen bijdragen aan een duurzame, elektrische toekomst. Ze helpen de VER bij het inspireren en informeren van mensen, en versnellen zo de transitie naar elektrische mobiliteit. Tegelijkertijd is het ook heel erg leuk om ambassadeur te zijn. Want als ambassadeur bén je de VER, en word je - mits je dat wilt - betrokken bij onze evenementen. Zo ontmoet je andere EV-enthousiasten en breid je ook je eigen netwerk uit. 

Wat kun je als ambassadeur doen? 
Als ambassadeur kun je van alles doen. Denk aan het helpen bij het organiseren van evenementen, schrijven voor de website, helpen bij beleidskwesties of plaatsnemen in het EV Panel. In onderstaand formulier kun je aangeven wat jij als VER Ambassadeur graag wilt doen. Aan de hand daarvan nemen wij contact met je op. Wil je uiteindelijk meer of minder doen? Geen probleem! Het bureau van de VER staat altijd voor je klaar en denkt mee met de manier waarop jíj je binnen onze vereniging beweegt. 

Via onderstaand formulier meld je je vrijblijvend aan als ambassadeur. Als je het formulier hebt verzonden, neemt het VER-team contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Werkzaamheden


Regio's Geef hieronder op in welke regio je de werkzaamheden zou willen uitvoeren.
Persoonsinformatie
Akkoord
Ik wil mij aanmelden als VER ambassadeur!