EV voor Groentjes

Wil jij jouw klanten, collega's of relaties alles leren over de basis van elektrisch rijden? Organiseer dan samen met de VER EV voor Groentjes bij jouw op locatie.

Elektrisch rijden is niet moeilijk, maar wel anders. Daarom is het heel belangrijk dat beginnende EV-rijders de juiste en onafhankelijke informatie krijgen. Niet alleen over de auto, maar ook over zaken als laadpassen en -palen. 

Doel EV voor Groentjes
Het doel van EV voor Groentjes is om de net startende of oriënterende EV-rijder verder te helpen, en alle vragen rondom elektrisch rijden te beantwoorden. Dat doen we in deze kennissessie middels een plenaire presentatie, maar ook in de vorm van kleine, interactieve werkgroepen. EV voor Groentjes is een avondvullend en plezierig programma, waardoor de (toekomstige) EV-rijder klaar is voor het leven met een elektrische auto. Handig voor de eindgebruiker, maar ook voor bijvoorbeeld de autodealer. Die heeft immers niet altijd alle tijd en kennis paraat om met zijn of haar klanten te delen. Dat gat vult de VER op met deze informatieve sessies. 

Hiernaast krijg je een impressie van EV voor Groentjes en hoor je wat deelnemers van de sessie vonden. Mocht je geïnteresseerd zijn of meer informatie willen ontvangen, neem dan contact met ons op via info@evrijders.nl. 
Voor iedereen

EV voor Groentjes

Even geduld a.u.b