De EV App
De EV App, ook beschikbaar voor leden van de Vereniging voor Elektrische Rijders, is jouw alles-in-één infogids voor de wereld van elektrisch rijden. 

Met deze gratis app heb je toegang tot een schat aan informatie over elektrische voertuigen, variërend van bedrijfsauto's tot personenauto's.

Ben je nieuwsgierig naar de verschillende elektrische modellen op de markt? De EV App geeft je een overzicht van alle beschikbare opties, compleet met gedetailleerde informatie over specificaties en functies en dat doen we in nauwe  samenwerking met EV Database.

Heb je specifieke vragen? Via de Nationale EV Helpdesk binnen de app, krijg je snel antwoord op al je elektrische rij-vraagstukken.

De EV App dient ook als jouw one-stop-infoshop.
Of het nu gaat over EV subsidies en fiscale informatie, het (snel)laden van je elektrische auto of het aanvragen van een (publiek)laadpunt, je hebt alle benodigde details binnen handbereik.

De app maakt het zelfs eenvoudig om verschillende laadpassen te vergelijken, zodat je altijd de meest geschikte optie voor jouw behoeften kunt kiezen. 
Ook hier zoekt het team van de EV App weer de samenwerking met het beste bedrijf op dit gebied namelijk: Laadpas Top 10

De EV App brengt je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van “slim” laden, bidirectioneel laden, en andere innovaties die de wereld van elektrisch rijden transformeren.

Ben je van plan om elektrisch op vakantie te gaan, wil je meer weten over de veiligheid van elektrische voertuigen of ben je gewoon nieuwsgierig naar de milieu-impact van elektrisch rijden, de EV App geeft antwoord. 

Het is jouw complete infogids voor de elektrische mobiliteit.

En het beste van alles? Je kunt de EV App ook eenvoudig gebruiken via jouw browser. Klik gewoon op deze link en duik in de wereld van elektrisch rijden: Link

Meld je hieronder aan voor De EV App.