Kies nu zelf je energieleverancier bij openbare laadpalen in Arnhem

Gepubliceerd op: 25 maart 2019

EV-rijders willen steeds vaker zélf kunnen bepalen met welke energie ze hun auto laden - en terecht. Daarom is het sinds januari 2019 mogelijk om bij openbare laadpalen van Allego in Arnhem de leverancier te kiezen die bij jou past. 

De huidige wet staat slechts één energieleverancier per laadpaal toe, die daardoor automatisch wordt bepaald door de laadpaalbeheerder. Als EV-rijder kun je dus niet zelf kiezen welke leverancier de stroom voor jouw auto levert. Dat vindt Allego een beetje vreemd, en Allego niet alleen. Daarom is laadpaalbeheerder Allego samen met EXE en energieleveranciers EnergyZero, NieuweStroom, Mijndomein Energie én Vandebron een pilot gestart die vrije keuze mogelijk maakt.

In Arnhem kunnen EV-rijders bij openbare laadpalen van Allego nu zes maanden lang zélf kiezen wie hun energie levert tijdens het laden. Bij succes wordt de pilot verder uitgerold en kun je in de toekomst hopelijk overal kiezen voor goeie energie. Wil je meer informatie? Kijk dan op www.openlaadpaal.nl.

Kijk ook op https://www.openlaadpaal.nl/mijndomeinenergie voor het interessante aanbod van Mijndomein Energie. Een laadpas voor € 1,50 per maand zonder transactie kosten, je betaalt dus alleen de kosten van de laadsessie. En als je nu bestelt, betaal je de eerste 3 maanden geen kosten voor de laadpas en laad je gratis bij de palen van Allego in Arnhem.