De tweede elektrische auto van Roland is al besteld!

VER Ambassadeur Roland van Rossum geeft regelmatig trainingen aan de automotive industrie, met name voor de introductie van nieuwe automodellen zoals Renault, Nissan, Kia en Skoda. Toen het tijd was voor een eigen nieuwe auto, besloot hij dat dit een elektrische moest zijn. 
Roland vertelt: “Door mijn trainingen voor Nissan en Kia was ik al bekend met elektrisch rijden. Vandaar dat ik graag de overstap wilde maken. In januari 2022 hebben mijn vrouw en ik samen een proefrit gemaakt met een elektrische Volvo XC40. Dat beviel zo goed dat we deze auto, via private lease, wilden aanschaffen. Toen mocht mijn vrouw een auto van de zaak uitzoeken. Er was voor ons maar één optie: elektrisch, want brandstof wilden we zeker niet meer. Nu rijden we ongeveer één jaar met de Volkswagen ID4, maar de Volvo XC40 is al besteld en deze komt binnenkort.”

Samen brengen we de VER naar een nog hoger niveau

Roland heeft een mooi vooruitzicht, maar in de tussentijd zit hij niet stil. Hij zet zich namelijk in als VER ambassadeur om een bijdrage te leveren aan de transitie naar elektrische auto’s. “Ik ben een zeer enthousiaste elektrische rijder. We zijn zelfs al met de elektrische auto naar Zweden geweest. 3.300 km in twee weken! Ik heb veel plezier in elektrisch rijden daarom vind ik het ontzettend leuk om de Vereniging Elektrische Rijders te ondersteunen als ambassadeur. Zo geef ik voorlichting over elektrisch rijden en ondersteun ik evenementen. Daarnaast houd ik ervan om met andere ambassadeurs van gedachten te wisselen en van elkaar te leren over dit onderwerp. Laatst heb ik nog voorlichting gegeven in Rijswijk bij de afdeling van D66 en heb ik op Radio 2 een gesprek gehad met Ruud de Wild over elektrisch rijden. Samen kunnen we de vereniging naar een nog hoger niveau brengen." 
"Dus als je elektrisch rijden een warm hart toe draagt, sluit je aan bij de VER en word ambassadeur!”