Cape to Cape Electric Challenge

De ECAR Cape to Cape Electric Challenge is in 2024 van 7 tot 13 september. De eerste route start in Nederland op zaterdag en eindigt laat op de maandag aan op de Noordkaap. Op dinsdag start de rally officieel. De verwachting is dat alle equipes op 13 september aankomen in Tarifa. De prijsuitreiking is vrijdagavond en daarna is het voorbij. De terugreis naar Nederland: rijdt je zelf, vliegt je terug? Plakt je er nog een paar dagen vakantie aan vast?

De VER gaat meedoen met een aantal ambassadeurs, om te laten zien dat elektrisch rijden door Europa heel eenvoudig is. Zelfs onder de zwaarste omstandigheden!

De Cape to Cape Electric Challenge wordt gesponsord door ECAR, een specialist op het gebied van (jong) gebruikte elektrische auto's en bedrijfswagens. 

Cape to Cape Electric Challenge

De EV Cape to Cape Challenge duurt een week en is een onvergetelijk avontuur, waarbij je vrienden en herinneringen voor het leven maakt. Daarnaast is het een geweldige manier om anderen te laten zien dat reizen met een elektrische auto niet alleen leuk, maar ook eenvoudig is. Zelfs als de omstandigheden uitdagend zijn. 

Ook meedoen aan de EV Cape to Cape Challenge? 

Meer informatie en inschrijven
Aanmelden voor evenement
Even geduld a.u.b