Lancering Sturen bij je Buren


Op 23 juni heeft staatssecretaris Vivianne Heijnen van Infrastructuur en Waterstaat de grootste onafhankelijke EV (Electric Vehicle) showroom van Nederland tijdens het landelijke startmoment in het Car Jeans stadion (ADO stadion) in Den Haag geopend. Bij de start zijn al honderddertig elektrische rijders verspreid over het hele land beschikbaar om vragen die mensen hebben over elektrisch rijden vanuit de praktijk te beantwoorden.   

Heijnen: “Ik vind dit een mooi initiatief. De keuze voor een andere auto, nieuw of tweedehands, is voor veel mensen een grote beslissing. Zeker als je voor het eerst elektrisch gaat rijden zijn er veel dingen nieuw.  Hoeveel kilometer kun je rijden? Kan de caravan achter de auto? En hoe werkt dat met laden? Het is ontzettend fijn als je laagdrempelig met je vragen terecht kunt bij iemand met ervaring, uit je eigen omgeving.” 

In de grootste onafhankelijke EV showroom van Nederland kunnen potentiële EV-rijders eenvoudig een afspraak maken met een elektrische rijder in de buurt, om een proefritje te maken of ervaringen te horen met een specifiek model.

En ook via de grootste elektrische auto website van Nederland (EVdatabase) kunnen potentiële elektrisch rijders vanaf vandaag een afspraak maken met een ervaren berijder van dat betreffende model bij hen in de buurt.

fotograaf: https://www.zie-hier.nu/Lancering Sturen bij je Buren

Marina Directeur VER introduceert sturenbijjeburen.nl aan staatssecretaris Vivian Heijnen & ambassadeurs 

Staatssecretaris Vivianne Heijnen brengt Sturen bij je buren onder de aandacht 

tijdens het debat duurzaam vervoer


Het stuk over Laadinfrastructuur en elektrisch rijden start op 01:50:00.
Bekijk hier het hele debat
#
#
#
#
#
#

Meer over Sturen bij je buren


Fragment NPO radio over 'Doel alleen elektrische auto's in 2030 verkopen gaan we niet halen'.
Luister hier het fragment
Even geduld a.u.b