Korting op tickets voor Fully Charged Live Europe in Amsterdam

20% korting op tickets voor Fully Charged Live Europe in Amsterdam

Hét EV-evenement van het jaar staat weer voor de deur: Fully Charged Live Europe. Op 24, 25 en 26 november wordt de RAI Amsterdam omgetoverd tot een show waar je alles over elektrische voertuigen, maar ook oplossingen voor thuis-energie en duurzame energie in het algemeen ontdekt. Fully Charged Live is voor iedereen die is geïnteresseerd in een duurzame toekomst. 

Op Fully Charged maak je niet alleen kennis met de nieuwste producten en oplossingen, maar kun je elke dag ook tal van interessante live sessies bijwonen en op een interactieve manier aan de slag gaan met de toekomst. Ook de VER is aanwezig om (potentiële) eindgebruikers op een onafhankelijke manier te informeren over elektrische mobiliteit. 

Meer informatie over Fully Charged Live Europe

Fully Charged Awards
In Amsterdam vindt tevens een primeur plaats: op vrijdagavond 24 november worden voor het eerst de Fully Charged Awards uitgereikt!


Door op de knop rechtsboven (of hieronder, als je op je mobiel bekijkt) in het scherm te drukken, ontvang je de kortingscode op je e-mailadres. Daar vind je ook de link naar de ticketshop van Fully Charged. 
InloggenAls VER-lid profiteer je van ledenvoordeel op producten en diensten. Log in om direct gebruik te maken van het aanbod.

Nog geen lid?
Ontvang niet alleen voordelen, maar ook:
  • Onafhankelijke en juiste informatie 
  • Toegang tot EV Helpdesk en VER-bijeenkomsten 
  • Hulp en advies van een actieve community 
  • En steun ons werk als belangenbehartiger voor EV rijders

Gebruikmaken van dit Ledenvoordeel?

  • Log in met je lidmaatschapsgegevens en klik op de button;
  • Je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een code, waarmee je in de ticketshop van Fully Charged een gratis ticket kunt bemachtigen;
  • Ga naar de website van Fully Charged via deze link, vul jouw code bovenaan de bestelpagina in en selecteer jouw ticket;
  • Bestel je ticket, waarna je deze ontvangt op het door jou ingevulde e-mailadres. 

Nog geen lid? Meld je aan en maak direct gebruik van dit Ledenvoordeel.