Bovemij en de VER slaan handen ineen

Gepubliceerd op: 21 februari 2024
Bovemij en de Vereniging Elektrische Rijders (VER) slaan de handen ineen om de transitie naar elektrische mobiliteit te versnellen. Onder de noemer "Vriend van VER" zullen beide partijen hun expertise en diensten combineren om accurate informatie over elektrisch rijden te verspreiden.

Als vooraanstaande speler in de mobiliteitsbranche ondersteunt Bovemij ondernemers met verzekeringen, garanties en datadiensten, met een focus op duurzame mobiliteit. Als dochteronderneming van BOVAG voelt Bovemij een sterke verantwoordelijkheid jegens haar klanten en de mobiliteitsbranche als geheel.

Belangenbehartiger
Aan de andere kant staat de Vereniging Elektrische Rijders (VER), die als belangenbehartiger van elektrische rijders een diepgaand inzicht heeft in de uitdagingen en trends binnen de wereld van elektrische mobiliteit. Met meer dan 15.000 leden voert de VER onderzoek uit naar knelpunten en biedt het waardevolle producten aan, zoals de Nationale EV Helpdesk en informatiesessies, om de energietransitie te versnellen.
Patrick van Duijnhoven, Commercieel Directeur bij Bovemij, benadrukt het belang van elektrisch rijden in de transitie van de mobiliteitsbranche en de rol die Bovemij wil spelen in het informeren en inspireren van klanten over elektrische mobiliteit. Hij prijst de VER als de juiste partner om dit doel te bereiken.

Positieve bijdrage
"We willen een positieve bijdrage leveren aan de transitie van de mobiliteitsbranche. Elektrisch rijden speelt hierbij een belangrijke rol; wij passen onze producten en onze dienstverlening daar dan ook zoveel mogelijk op aan. Zo hebben we onlangs de BOVAG Elektrische Autoverzekering ontwikkeld, die onze klanten kunnen aanbieden aan hun klanten. Maar we willen meer betekenen dan dat. In de VER vinden wij de juiste partner om onze klanten op een juiste manier te informeren en inspireren over elektrische mobiliteit."
v.l.n.r.: Sjors ten Tije (communicatiemanager VER), Marina van Helvoort (directeur VER), Patrick van Duijnhoven (Commercieel Directeur Bovemij) en Jorg Koenecke (Commercieel Manager Bovemij). 

Jorg Koenecke, Commercieel Manager bij Bovemij, onderstreept het belang van deze samenwerking voor hun klanten, waarbij de VER hen kan voorzien van onafhankelijke informatie over elektrisch rijden en zo bijdraagt aan een duurzaam wagenpark.

"Mijn team en ik zitten dagelijks bij onze klanten aan tafel. En er gaat bijna geen dag voorbij dat we niet een vraag krijgen over elektrisch rijden. Ik ben daarom erg blij dat we Vriend van VER zijn geworden; zo kunnen we onze klanten namelijk ontzorgen met alle onafhankelijke EV-informatie die de VER in huis heeft én dragen we direct bij aan de transitie naar een schoon en duurzaam wagenpark."

Toegankelijkheid
Marina van Helvoort, directeur van de VER, is verheugd over de samenwerking en de mogelijkheid om meer impact te maken in het bedrijfsleven en de energietransitie. Ze benadrukt dat de steun van Bovemij als 'Vriend van VER' niet alleen de organisatie helpt groeien, maar ook elektrisch rijden toegankelijker maakt voor een breed publiek. De samenwerking tussen Bovemij en VER belooft zodoende een belangrijke stap te zijn in het bevorderen van elektrische mobiliteit en het realiseren van een duurzamere toekomst voor Nederland.