Eerste VER-auto is er ook voor jou!

Gepubliceerd op: 25 mei 2023
De VER wil doorgroeien als bron van onafhankelijke en juiste informatie. Daarom hebben we deze week voor het eerst de deuren naar onze garage geopend, zodat we jullie nog beter kunnen informeren over de elektrische auto. En dat is niet het enige, want de VER-auto gaan we ook delen met jou!

We zetten die VER-auto namelijk actief in voor ons Sturen bij je buren-programma. Via dat programma komen VER-leden op een laagdrempelige manier in contact met elkaar, om ervaringen te delen. Op het gebied van bepaalde belangrijke onderwerpen (zoals VVE-laden, op vakantie met een EV, of laadpassen), maar ook op het gebied van specifieke modellen. Ben jij geïnteresseerd naar het echte verhaal achter een specifiek model, en heb je behoefte om daar op een laagdrempelige manier mee in aanraking te komen? Ga dan Sturen bij je buren

Sturen bij VER
Dat kan vanaf nu ook bij het VER-bureau zelf! 'Onze' auto stellen we namelijk heel graag aan jou voor. Zo kunnen we je kennis laten maken met verschillende modellen, en vertellen we je over onze ervaringen. Zelf die auto eens uitproberen? Laat je horen! De VER-auto is er voor iedereen die onafhankelijke en eerlijke informatie over het specifieke model wil hebben. 

Omdat we je genoeg tijd willen geven om met die auto in aanraking te komen, laten we elk model een aantal weken in de VER-garage staan. Ook kondigen we tijdig aan welk model wanneer beschikbaar is. Zelf een suggestie doen, of interesse in een specifieke auto? Laat het ons weten. 

Renault Mégane E-Tech

Deze week hebben we zoals gezegd de eerste VER-auto mogen verwelkomen: de Renault Mégane E-Tech EV60. Een bijzonder interessante EV, met een goede range, fraai uiterlijk en op het eerste oog mooi interieur. Maar wat maakt die Mégane nu een goede elektrische auto? Wat is de bruto en netto batterijcapaciteit? Hoe efficiënt is de aandrijflijn? En wat is de maximale laadsnelheid bij verschillende laders? Die informatie, en veel meer, vind je de aankomende periode op onze kanalen. En zoals altijd geldt: jullie suggesties en vragen zijn heel erg welkom. Tot snel!

Via deze link kom je met ons in contact, en kun je alles vragen over de Renault Mégane E-Tech!