Even voorstellen: Michel Frenken, community manager

Gepubliceerd op: 20 februari 2023
De VER is in een korte tijd uitgegroeid tot een gezellig team met enthousiaste medewerkers. Iedere maand stellen we je aan iemand voor. Deze maand: community manager Michel Frenken!

Michel is 49 jaar, geboren in Zaandam. Met zijn vrouw Klara en dochter Britt van 19 woont hij in Heerhugowaard. Voorheen heeft Michel bij de Onderzeedienst van de Koninklijke Marine gevaren en is daarna werkzaam geweest in de audiovisuele branche.

Zijn grote passie voor auto’s resulteerde al gauw in het organiseren van een jaarlijkse tourrit, wat erg gewaardeerd werd door de steeds groter wordende groep eigenaren. Sinds twee jaar rijdt Michel een elektrische Hyundai Kona. Een goed moment om lid te worden van de VER!


Direct organiseerde Michel in samenwerking met de VER en lokale autodealers een evenement in Heerhugowaard om elektrisch rijden te promoten: Elektrisch Rijden Dijk en Waard. Het evenement werd goed ontvangen en bezocht.

De goede samenwerking met de VER heeft Michel sinds 13 februari omgezet in een functie als community manager. Hij zal de aankomende evenementen organiseren en helpen bij het opzetten van lokale evenementen samen met de ambassadeurs en vrijwilligers van de VER. Hij hoopt jullie dus op een van onze evenementen te zien!