Hoe we geweldige hulp krijgen voor ons evenementenseizoen

Gepubliceerd op: 14 mei 2024
Ons evenementenseizoen is afgetrapt en dus is de agenda voor de komende maanden heel vol. Gelukkig krijgen we hulp van ECAR!

In welke vorm dat precies gebeurt, houden we nog even geheim. Binnenkort delen we meer over deze geweldige samenwerking tussen de VER en ECAR, maar via deze weg willen we je er al wel op wijzen. Op de foto zie je een groot Volkswagen-logo, en kenners zullen dan wel weten om welk model het gaat. 

ECAR is gevestigd in Alphen aan den Rijn en specialist op het gebied van (jong) gebruikte elektrische voertuigen. Van personenauto's tot bestelbussen: ECAR heeft een groot en divers aanbod aan voertuigen. De kracht van het bedrijf zit 'm in de beschikbaarheid van populaire modellen en een groot aanbod van zeer nette en jong gebruikte EV's, die voor een scherpe prijs worden aangeboden. Zelf eens rondkijken? Klik dan hier verder. 
Agenda VER

De komende maanden organiseren we meerdere openlucht showrooms in diverse Nederlandse steden. Wil je weten waar je ons kunt vinden, kijk dan op onze agenda-pagina.