Webinar: resultaten Mystery Shopper onderzoek 2022

Gepubliceerd op: 18 januari 2023
Op maandag 30 januari tussen 15.00 en 16.00 uur worden de resultaten van het Mystery Shopper onderzoek 2022 gepresenteerd in een webinar. Zie hier de uitzending live => https://youtu.be/zg--BywuBD0

VER leden hebben als mystery shoppers een groot deel van de Nederlandse autodealers en leasebedrijven bezocht. De mystery shoppers hebben onderzocht hoe autoverkopers over een elektrische auto adviseren. 
Benieuwd naar de resultaten van het afgelopen jaar? Meld je aan voor het webinar met de resultaten van 2022 via onderstaande knop. Je ontvangt dan een mail met de link naar de digitale omgeving. 

Steeds meer mensen oriënteren zich op een nieuwe of tweedehands EV. Dit gaat gepaard met allerlei nieuwe vragen, zowel voor de consument als voor de autobranche. Met dit Mystery Shopper onderzoek willen we de autosector helpen de stormachtige vraag naar informatie en advies bij te kunnen benen. Met de uitkomsten van dit onderzoek gaat de VER graag het gesprek aan met merkdealers, universele autobedrijven en leasemaatschappijen om samen de EV-advisering verder te verbeteren.