Informatieavond voor ondernemers met bestelauto's

Wordt de volgende bedrijfswagen een diesel of een elektrische?  

Ondernemers met bestelauto’s staan voor een belangrijke keus. Wat is verstandig nu in 2025 zero-emissie zones in verschillende binnensteden van kracht worden? Ook in Deventer en Apeldoorn is dit actueel. Is het verstandig om dit jaar nog een dieselbus aan te schaffen? Ook de gelijktijdige wijziging van de BPM-regels en beëindiging van de SEBA-subsidies maken het niet makkelijker. Nu is het moment om keuzes te maken.  

Specifiek voor ondernemers organiseren de Vereniging Elektrische Rijders (VER), De Bedrijfswagen Adviseurs en ZutphenEnergie op 4 juni een informatieavond in Deventer. Ze delen actuele informatie en ervaring uit de dagelijkse praktijk. De laatste stand van zaken ten aanzien van zero-emissie zones komt ter sprake. Een onafhankelijke bedrijfswagenadviseur geeft inzage in de kosten. Wat is de Total Cost of Ownership (TCO) als je alle aspecten meeweegt: investering, subsidie, afschrijving, belastingen, brandstofkosten en onderhoud. En hoe zit het met levertijden, de tweedehands markt en de afweging tussen leasen en kopen.  

De gebruiksmogelijkheden van elektrische bedrijfswagens geven voor sommige ondernemers beperkingen. Een kritische blik daarop ontbreekt niet. Denk aan de actieradius in de praktijk, de oplaadmogelijkheden en het kleinere laad- en trekvermogen van het voertuig. De avond geeft inzage in het actuele aanbod van elektrische bedrijfswagens. Tijdens het informele gedeelte zijn lokale bedrijfsautodealers aanwezig voor meer informatie.  
Voor iedereen

Informatieavond voor ondernemers met bestelauto's

Dinsdagavond 4 juni om 19.30 uur is iedereen welkom in Postillion Hotel Deventer, Deventerweg 121. De inloop is vanaf 19.00 uur. Om logistieke redenen is het wel gewenst dat je je aanmeldt. 

Aanmelden voor evenement
Even geduld a.u.b