VER en Fastned gaan samen transitie versnellen

Gepubliceerd op: 27 oktober 2023
Fastned en de VER zijn elkaar al jaren goedgezind. Vanaf deze maand is onze samenwerking voor veel meer mensen te zien. Op billboards bij twee snellaadstations zie je namelijk een advertentie van de VER!

Fastned draait momenteel een pilot met digitale billboards, die het op snellaadlocaties plaatst om EV-rijders te informeren over hun laadsessie. Zo vind je op de digitale borden allerlei informatie, bijvoorbeeld over de effecten van het weer op de snelheid van een laadsessie, of over hoe je contact met het bedrijf kunt opnemen in het geval van een calamiteit. 

Nieuwe leden
De VER heeft als eerste externe partij ook ruimte gekregen om iets te laten zien. En dus proberen we via het scherm nieuwe leden te werven, zodat we als organisatie kunnen groeien en nog beter het EV-beleid in Nederland kunnen verbeteren. 


We proberen de EV-rijders bij Fastned met een simpele boodschap te overtuigen van het lidmaatschap. In die boodschap laten we zien dat het stimuleren van elektrisch rijden de samenleving géén geld kost. Sterker nog: Nederland wordt er beter van. Tegelijkertijd weet de elektrische rijder ook dat de stimuleringsmaatregelen op het moment lijken te stoppen per 2026. Vandaar dat een lidmaatschap bij de VER relevant is voor elke elektrische rijder. Want met een lidmaatschap steun je onze lobby-activiteiten, en dat maakt het leven met een EV makkelijker, prettiger en betaalbaarder. 

Hackelaar en Hazeldonk-West
Je vindt de billboards op dit moment bij twee stations: bij Fastned Hackelaar langs de A1 (Muiden) en bij Hazeldonk-West, op de Belgische grens. Fastned is van plan om in de komende maanden meer billboards te plaatsen bij verschillende stations. Daar zal ook onze advertentie getoond worden. 

Sta je binnenkort bij een van die stations te laden en zie je onze boodschap voorbijkomen? Maak dan even een foto en gebruik de hashtag #evrijders. Samen maken we elektrisch rijden beter!