Amstelveen wordt één grote EV-showroom

Gepubliceerd op: 11 mei 2023
Op 3 juni tovert de Vereniging Elektrische Rijders het Stadsplein in Amstelveen om tot één grote showroom van elektrische auto's. Bezoekers krijgen de kans om ruim 45 elektrische auto's te ontdekken, terwijl ze ook al hun vragen over elektrisch rijden kunnen stellen. 

Tijdens het evenement Elektrisch Rijden Amstelveen kunnen bezoekers alles te weten komen over elektrisch rijden. Hoe zit het met het aanvragen van een laadpaal? Kun je makkelijk met een elektrische auto op vakantie? En welk pasje moet je nu eigenlijk aanschaffen? Het VER-team staat voor iedereen klaar op het Stadsplein in Amstelveen, zodat méér mensen in contact komen met elektrisch rijden.

Gratis toegankelijk
Ook staan er tientallen lokale dealers klaar om vragen over specifieke modellen te beantwoorden. Op 3 juni staan er ruim 45 auto's tentoongesteld, die bezoekers met eigen ogen kunnen ontdekken. Zij kunnen dus eenvoudig auto's met elkaar vergelijken, horen over de plussen en minnen, en ervaringen van gebruikers opdoen. De toegang is bovendien helemaal gratis.  Buiten het feit dat Elektrisch Rijden Amstelveen een ontzettend informatief evenement is, draait het op 3 juni ook om gezelligheid. Zo zijn er mogelijkheden om versnaperingen te halen en is er ook een activiteit voor de kinderen. Zij kunnen zich vermaken met een elektrische kindertrein. Bovendien kunt u de VER en al diens enthousiaste ambassadeurs ontmoeten!

Voor meer informatie over het evenement, kun u op deze link klikken.