Zo maakte Amstelveen kennis met de elektrische auto

Gepubliceerd op: 06 juni 2023
Op een stralende zaterdagmiddag werd het Stadsplein in Amstelveen omgetoverd tot een bruisende hub van elektrisch rijden tijdens het evenement 'Elektrisch Rijden Amstelveen'. Met ruim 50 elektrische auto's op het terrein was er een indrukwekkende verzameling aan bijzondere modellen te bewonderen. Onder de opvallende aanwezigen waren de Car of the Year 2023 Jeep Avenger, de compacte Smart #1 en de imposante Ford F-150.

De zonnige dag trok een groot en divers publiek naar het evenement, dat nieuwsgierig was naar de mogelijkheden van elektrisch rijden. Bezoekers konden vrijuit hun vragen stellen en werden hartelijk ontvangen door deskundige standhouders en dealers. Naast de vele auto's waren er ook aanbieders van energie-oplossingen en scooterverkopers aanwezig, waardoor het evenement een breed scala aan elektrische voertuigen vertegenwoordigde. Dit zorgde voor een veelzijdig en inspirerend aanbod, waarbij bezoekers kennis konden maken met verschillende vormen van duurzame mobiliteit.

VER-stand
Een belangrijke trekpleister was de stand van de Vereniging Elektrische Rijders, waar enthousiaste ambassadeurs op onafhankelijke wijze advies gaven over elektrisch rijden. Mensen konden hier terecht met al hun vragen en kregen gedegen informatie over de voordelen, mogelijkheden en uitdagingen van elektrische voertuigen. Een zeer geslaagde dag!

Met het succes van Elektrisch Rijden Amstelveen in gedachten, kijken we uit naar ons volgende evenement dat op 17 juni zal plaatsvinden in Heerhugowaard. Ook daar kunnen bezoekers zich onderdompelen in de wereld van elektrisch rijden en alle ins en outs ontdekken. Elektrisch Rijden Heerhugowaard belooft opnieuw een inspirerend evenement te worden waar duurzame mobiliteit centraal staat. Dus markeer de datum in je agenda en bereid je voor op een dag vol interessante ontdekkingen en gesprekken over elektrisch rijden en de toekomst van onze mobiliteit!

Foto's 
Benieuwd naar de foto's? Kijk dan in onze Facebook-groep