Onze nieuwste aanwinst: Volkswagen ID. Buzz!

Gepubliceerd op: 06 juni 2024
De allereerste VER-auto is een feit! Vanaf nu rijden wij, met dank aan ECAR, rond in onze geweldige bedrijfswagen: de Volkswagen ID. Buzz!

Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op. Deze prachtige ID. Buzz is het resultaat van een zeer prettige samenwerking met het in Alphen aan den Rijn gevestigde ECAR. Die autohandelaar is gespecialiseerd in (jong) gebruikte elektrische auto's en bood ons eerder dit jaar aan om een van hun Volkswagens ID. Buzz te gebruiken als VER-auto. 

Mobiele opslagplek
Deze ID. Buzz maakt het ons in eerste instantie veel makkelijker om onze activiteiten uit te voeren. Dit jaar organiseren wij namelijk een achttal evenementen door heel Nederland. De Volkswagen ID. Buzz kunnen we daarbij gebruiken als mobiele opslagplek, zodat we eenvoudig van stad naar stad kunnen rijden om daar onze openlucht showrooms op te tuigen. 
Daarnaast is de Volkswagen ID. Buzz een geweldige manier om onze bekendheid te vergroten. De bedrijfsauto is door z'n unieke ontwerp natuurlijk sowieso een publiekstrekker, maar door een unieke wrap die is ontwikkeld door Websentiment trekt-ie nu nóg meer aandacht. Mensen die 'm tegenkomen, kunnen via de QR-code bovendien gemakkelijk lid worden van de Vereniging Elektrische Rijders. 

Certificaat van Waardering
Het moge duidelijk zijn dat we ECAR ontzettend dankbaar zijn voor het voorzien van deze Volkswagen ID. Buzz. Reden voor ons om deze week naar Alphen aan den Rijn af te reizen en het ECAR-team te trakteren op VER-taartjes. Daarnaast overhandigden we eigenaar Mark van Hattem een Certificaat van Waardering, voor de inspanningen die ECAR heeft gedaan en doet voor onze organisatie. 
ECAR is zoals gezegd een specialist op het gebied van (jong) gebruikte elektrische voertuigen. Het biedt tal van verschillende auto's aan, van elektrische bedrijfswagens en stadsauto's tot sportieve modellen en familie-auto's. Ben je op zoek naar een andere EV? Kijk dan zeker eens rond op de aanbodpagina van ECAR

Speciale dank gaat uit naar Mark van Hattem en Jan Rooderkerk, die tevens een enthousiaste ambassadeur van de VER is.