VVE Laadloket Bereid uw VvE voor op elektrisch rijden met een gedegen laadplan dat gedragen wordt door de VvE-leden. Zo houdt de VvE grip op een veilige uitrol van de laadpunten. Ook als de notificatiewetgeving straks is ingevoerd. Zonder laadplan kan een VvE-lid, na de invoering van deze wet, zonder toestemming van de VvE een laadpunt plaatsen. Dan kan tot verrommeling van het parkeerplein of de -garage leiden en zelfs tot onveilige situaties.

Het oplaadpuntenadvies van VVE Laadloket is onafhankelijk en subsidieproof. In drie stappen maken de ervaren adviseurs een laadplan en begeleiden de VvE naar een succesvolle realisatie door het beste en meest voordelige aanbod uit de markt te halen voor de realisatie. De VvE bespaart gemiddeld 50% op de basislaadinfrastructuur en 15% op de laadpunten dankzij de begeleiding van VVE Laadloket tijdens offertetraject. Het laadpuntenadvies van VVE Laadloket verdient zichzelf dus meer dan terug.

VVE Laadloket
3 Stappenplan van VVE Laadloket

Stap 1 – Toekomstbeeld
Op basis van enquêtes onder de leden wordt het Gezamenl?k Toekomstbeeld van elektrisch laden voor uw VvE opgesteld. Dit geeft inzicht in huidige en toekomstige behoefte aan laadpunten en zorgt voor draagvlak binnen de VvE.

Stap 2 – Schouw en laadplan
Een adviseur van VVE Laadloket bezoekt de VvE voor een technische schouw. De uitkomsten van deze schouw en het Toekomstbeeld uit stap 1 vormen de basis voor het laadplan dat in deze stap wordt opgesteld. Daarin aandacht voor veiligheid, optimale locatiekeuze, benodigde stroomcapaciteit en verdeling van kosten.

Stap 3 – Begeleiding Leveranciersselectie
Als de VvE positief heeft besloten over het laadplan gaat VVE Laadloket opnieuw aan de slag. We vragen offertes aan op basis van het laadplan. De offertes worden beoordeeld door de adviseur van VVE laadloket. Dankzij de kennis van de markt en techniek haalt de adviseur van VVE Laadloket de beste en het meest voordelige aanbod voor de VvE uit de markt voor de realisatie van de laadpunten. Ook enthousiast? Ga aan de slag en vraag dan vandaag nog vrijblijvend een offerte aan. U kunt ook eerst een adviseur van VVE Laadloket spreken over de situatie bij uw VvE. Plan dan gratis een kennismaking in