Algemene Ledenvergadering VER

Op vrijdag 14 april is de algemene ledenvergadering op een wel heel bijzondere en toepasselijke plek: vliegveld Teuge!
Het vliegveld, waar veel innovatie rondom de elektrische luchtvaart plaatsvindt, stelt zijn hangar naast de landingsbaan open voor de VER en haar leden. 

Te gast bij ons is wetenschapper en mobiliteitsexpert Maarten Steinbuch. Maarten is bekend van o.a. zijn columns in het FD over het scheiden van de zin en onzin van alle mobiliteitsontwikkelingen. In zijn nieuwste boek ‘Verder Vooruit’ gaat hij in op de vragen: hoe blijven we bewegen in een steeds drukker land? Gaan we ooit duurzaam vliegen? Blijven we als mens nog aan het stuur? Alle voertuigen elektrisch, kan dat wel? 

Op de ALV geeft Maarten een presentatie over de mobiliteit in de toekomst en signeert hij voor liefhebbers ter plekke zijn boek ‘Verder Vooruit’.

Programma
15:00   inloop
15:30   presentatie eFlight
15:45   ALV
16:15   presentatie Maarten Steinbuch
16:35   afscheid bestuurslid Vincent Everts 
16:45   borrel met entertainment
±18:30 einde

Om zoveel mogelijk tijd te hebben voor de inspirerende sprekers en de gezelligheid met elkaar willen we iedereen vragen om vooraf zijn of haar vragen al te delen met ons. Dit kan door uiterlijk 7 april een e-mail te sturen naar info@evrijders.nl. Het jaaroverzicht van 2022 kun je in de video zien en de financiële stukken kun je hier bekijken.

Aanmelden kan tot 1 april 2023, let op: vol is vol!
Voor leden

Algemene Ledenvergadering VER

  • 14 april 2023
  • Teuge Airport
Even geduld a.u.b