Campus Electric Day

Wil jij geïnformeerd worden over de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van duurzame mobiliteit? Zet dan 7 oktober in je agenda, want dan organiseren we in samenwerking met ATC een mooi evenement. Als VER-lid kun je deelnemen aan verschillende interessante lezingen. 

Vanuit Brandweer Nederland wordt er uitleg gegeven over over de manier waarop we moeten omgaan met batterijen en voertuigen op alternatieve brandstoffen. Ook vindt er een demonstratie van een calamiteit plaats. E Trucks Europe geeft een presentatie over FCEV-vrachtwagens, en bezoekers kunnen in de keuken kijken bij InMotion en alles horen over de revolutionaire batterij- en oplaadtechniek die het ontwikkelt. 

VER-leden die zijn geïnteresseerd in elektrische auto's die caravans kunnen trekken, zijn ook van harte welkom! Vanuit de ANWB zal er op 7 oktober ook gepraat worden over de effecten van een caravan op de prestaties van een elektrische auto. Is er meer? Jazeker! Je kunt ook van alles horen over elektrische campers, gelijkspanning en V2G-techniek. 
Voor leden

Campus Electric Day

Op 7 oktober organiseren we op de Automotive Campus in Helmond een inspirerende dag voor iedereen die is geïnteresseerd in de nieuwste duurzame technieken en elektrisch rijden. Deelname aan het evenement kost €30,- voor VER-leden. Je kunt je aanmelden via de website van ATC door op onderstaande knop te klikken.

Aanmelden voor de Campus Electric Day

Inbegrepen:

Interessant programma
Koffie/thee bij ontvangst
Warme lunch
Drankje bij de afsluitende netwerkbijeenkomst
Als je je hebt opgegeven voor dit evenement, kun je je later aanmelden om bij verschillende lezingen aanwezig te zijn. De kosten voor VER-leden bedragen €30,-. Daarvoor krijg je naast een interessant programma ook koffie/thee bij ontvangst, een warme lunch en een drankje bij de afsluitende netwerkbijeenkomst. 
Lezingen en sprekers:

  • Adriaan van Broekhoven (ANWB) over de overeenkomsten tussen elektrische auto's en waterstofauto's;
  • Frank van der Laak (Brandweer) over het oplossen van calamiteiten bij voertuigen met alternatieve aandrijflijnen;
  • Gert-Jan Rap (Rap Clean Vehicle Technology) over de werking van de brandstofcel;
  • André Breukers (E Trucks Europe) over elektrische vrachtwagens;
  • Michel van Erp (ANWB) over het trekken van een caravan met een elektrische auto;
  • Ard Jonker (V2G Liberty) over bi-directioneel laden;
  • Henry Lootens (Stichting Gelijkspanning Nederland) over de werking van het laden met gelijkspanning;
  • Rick van Vlierden (LedsDoItNow) laat elektrische campers zien;
  • InMotion opent de deuren om bezoekers te laten kennismaken met revolutionaire batterij- en laadtechniek.
#
Even geduld a.u.b