EV Experience Zandvoort

De EV Experience vindt plaats van donderdag 21 t/m zaterdag 23 september 2023. De rook van de Formule 1 op Circuit Zandvoort is dan net opgetrokken en zij bouwen het circuit om tot de grootste EV (Electric Vehicle) Experience van Nederland!

De laatste EV’s staan voor je klaar in de pitstraat en op de paddock. De pitboxen zijn omgebouwd tot pop up stores van diverse merken en leveranciers. Bij deze experience blijft het niet bij kijken, want de laatste modellen staan voor je klaar om een proefrit mee te maken.

Talloze inspirerende workshops over hoe je de overstap maakt naar elektrisch rijden en wat je daarover moet weten vertellen we je in de VIP Lounges boven de pitboxen. Op de paddock achter de pitboxen vind je nieuwe e-mobility solutions, zoals, e-bikes, steps, scooters en electric motorcycles!

De VER is hier natuurlijk met een stand aanwezig en kijk om alvast in de mood te komen de video van vorig jaar even terug! 
Voor leden

EV Experience Zandvoort

  • 21, 22 en 23 september 2023

  • Circuit Zandvoort

  • Meld je aan via dit formulier, zodat je een kortingscode ontvangt die je kunt invullen in de webshop van de EV Experience!
Even geduld a.u.b