Duurzame (auto)verzekeringen

Tot 33% korting op een totaalpakket van duurzame verzekeringen

De voordelen van elektrisch rijden zijn duidelijk: comfortabel en milieubewust. Het verzekeren van EV’s ligt iets moeilijker. Natuurlijk, je kan bij een paar verzekeraars offertes aanvragen. Nog even checken welke diefstalbeveiligingseisen ze hebben en vervolgens de goedkoopste pakken. Dit kost je tijd en de kans is groot dat je belangrijke zaken over het hoofd ziet. De goedkoopste is dat vaak niets voor niets en daar kom je met verzekeringen pas achter als het te laat is. 

Want hoe zit het met de eventuele nieuw- of aanschafwaarderegeling? Bij een total loss- of diefstalschade kan er dan zomaar een verschil zijn van tienduizenden euro’s. En waar mag je je auto laten repareren na schade? Stuurt de verzekeraar je naar een hersteller die kennis heeft van EV’s en jouw merk? Hoe zit het met de duurzaamheidsambities van de verzekeraar zelf? Beleggen ze duurzaam en bieden ze al verzekeringen aan die voldoen aan de wensen van de milieubewuste consument?

Ideële Verzekeringen kan je hierbij helpen. Al ruim 30 jaar geven we als onafhankelijk verzekeringsadviseur advies en richten we ons op mensen en organisaties die duurzaamheid belangrijk vinden. Daarom hebben we een uniek aanbod voor VER-leden, die tot 33% korting kunnen krijgen wanneer zij een totaalpakket aan verzekeringen bij ons afsluiten. 

Daarbij gaat het natuurlijk om meer dan alleen duurzaamheid. De klant moet allereerst goed verzekerd zijn, een goede service krijgen en enkel verzekerd zijn tegen datgene wat hij of zij nodig acht. Dat alles tegen een eerlijke prijs. Via Ideële Verzekeringen heb je alles onder één en vertrouwd dak. 
Let op: via de unieke link die je in je mail ontvangt kun je een speciale offerte voor VER-leden aanvragen. Ideële Verzekeringen neemt daarna contact met je op en zal je een vrijblijvend aanbod doen (inclusief kortingen) aan de hand van jouw wensen. 
InloggenAls VER-lid profiteer je van ledenvoordeel op producten en diensten. Log in om direct gebruik te maken van het aanbod.

Nog geen lid?
Ontvang niet alleen voordelen, maar ook:
  • Onafhankelijke en juiste informatie 
  • Toegang tot EV Helpdesk en VER-bijeenkomsten 
  • Hulp en advies van een actieve community 
  • En steun ons werk als belangenbehartiger voor EV rijders

Gebruikmaken van dit ledenvoordeel?
  1. Log in met je lidmaatschapsgegevens en klik op de button;
  2. Je ontvangt vervolgens een e-mail met een unieke link, zodat je een offerte kan aanvragen;
  3. Aan de hand van jouw aanvraag neemt Ideële Verzekeringen contact met je op;
  4. Jullie bespreken samen de mogelijkheden en de korting wordt berekend op basis van jouw voorkeuren.
Nog geen lid? Meld je aan en maak direct gebruik van dit ledenvoordeel.
Ideële Verzekeringen weet als geen ander de weg en kunnen je verzekeren bij diverse verzekeraars waaronder de koplopers op het gebied van duurzaam verzekeren van EV’s. Met twee daarvan, AnsvarIdéa en Turien & Co. heeft het speciale voordelen bedongen, uitsluitend voor de leden van de VER: een speciaal tarief met kortingen tot wel 33 % als je meerdere duurzame verzekeringen in één pakket sluit. Met een netwerk van door jouw eigen automerk gecertificeerde, duurzame schadeherstellers. Met de mogelijkheid van dekking voor je eigen laadpaal en een lege-accuservice. Daarnaast is het goed om te weten dat AnsvarIdéa als enige verzekeraar zich heeft aangesloten en sponsor is van de Fair Cobalt Alliance. Deze Engelse NGO zet zich in om de kobaltwinning in de artificiële mijnen in Congo mens- en milieuvriendelijker te maken.

Hieronder het filmpje dat oud-bestuurslid Vincent Everts over Ideële Verzekeringen maakte: