Kijk hier de aftermovie van onze ALV!

Gepubliceerd op: 01 mei 2023
Op 14 april 2023 vond de Algemene Ledenvergadering (ALV) van Vereniging Elektrisch Rijden (VER) plaats op Vliegveld Teuge. Tijdens de ALV bespraken we belangrijke zaken, zoals de financiële jaarplannen, de agenda en de bestuurswisselingen. Het was een informatieve bijeenkomst waar ook ruimte was voor inspirerende sessies.

We hebben de financiële jaarplannen van de vereniging besproken, waarbij je de gelegenheid had om vragen te stellen en feedback te geven. Daarnaast vond ook de benoeming van nieuwe bestuursleden plaats, waardoor het team versterkt werd voor de komende periode.

Naast de formele agendapunten waren er ook inspirerende sessies tijdens de ALV. Eflight Academy gaf inzicht in de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van elektrisch vliegen. Maarten Steinbuch deelde zijn kennis en passie over elektrische mobiliteit, wat voor interessante discussies zorgde. Na afloop van de ALV was er een gezellige borrel waar we informeel met elkaar in gesprek konden gaan. Er was zelfs een frietkar aanwezig, waardoor er ook aan de inwendige mens gedacht werd. Dit zorgde voor een ontspannen sfeer en bood gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en nieuwe contacten op te doen.

Bekijk hier de aftermovie:De ALV van VER

De ALV van Vereniging Elektrisch Rijden (VER) is een jaarlijks terugkerende bijeenkomst waar je op de hoogte kunt blijven van de ontwikkelingen binnen de vereniging en je stem kunt laten horen. Het is een belangrijk moment voor de democratische besluitvorming en draagt bij aan de transparantie en betrokkenheid van de leden.

We nodigen geïnteresseerden die meer willen weten over elektrische mobiliteit en deelnemen aan dergelijke evenementen uit om gratis lid te worden van Vereniging Elektrisch Rijden (VER) via onze website. Als lid kun je deelnemen aan toekomstige ALV's en profiteren van de voordelen die onze vereniging biedt, zoals netwerkmogelijkheden en kennisuitwisseling. Word nu gratis lid van Vereniging Elektrisch Rijden (VER) via onze website en sluit je aan bij een gemeenschap van elektrische mobiliteitsliefhebbers. Samen kunnen we werken aan een duurzame toekomst.