Schrijf je nu in voor de ALV 2024

Gepubliceerd op: 21 januari 2024
Wil je stemmen over het reilen en zeilen van de VER en invloed hebben op hoe de vereniging opereert? Kom dan naar de ALV op 12 april aanstaande.

Op die middag organiseren we bij ElaadNL de Algemene Ledenvergadering. We zullen de financiële cijfers en jaarplannen met je delen, en tevens vertellen over waar we als vereniging mee bezig zijn. Er is ruimte om vragen te stellen aan het VER-bestuur en bureau, zodat je precies weet wat er binnen de vereniging speelt.

De VER heeft grote plannen om verder te groeien als organisatie. Zo hebben we in 2024 een volle agenda met veel regionale evenementen en zal ons vrijwilligersbestand groeien en professionaliseren. Ook willen we onze positie als onafhankelijke informatiebron rondom elektrisch rijden versterken, onder andere met behulp van onze partners.  Inhoudelijk programma
Je kunt je reeds inschrijven voor de ALV via deze link. Verwacht niet dat we het op 12 april enkel over onze vereniging zullen hebben. Net als voorgaande jaren verzorgen we ook een uniek en inhoudelijk programma over duurzame mobiliteit, en sluiten we de middag af met een gezellige borrel. We hopen je daar te zien!

Schrijf je in voor de ALV