Audi Q4 e-tron nu ook als Q4 45 e-tron quattro

Gepubliceerd op: 30 juli 2021

Systeemvermogen Audi Q4 45 e-tron quattro

De Audi Q4 45 e-tron quattro heeft een systeemvermogen van 195 kW/265 pk. Dat maakt een acceleratie van 0-100 km/u in 6,9 seconden mogelijk. De topsnelheid is begrensd op 180 km/u. Onder normale omstandigheden worden alleen de achterwielen aangedreven. Als de assistentiesystemen van de auto merken dat er extra grip nodig is, komt automatisch de elektromotor op de vooras in actie.

Batterijpakket en actieradius (WLTP)

De Audi Q45 e-tron quattro heeft een accupakket met een capaciteit van 77 kWh. Daarmee bedraagt de maximale actieradius volgens WLTP-norm 482 km. Het accupakket is geschikt voor opladen met 125 kW (gelijkstroom). Daarmee is het onder optimale omstandigheden bijvoorbeeld mogelijk om in 10 minuten de actuele actieradius met 130 kilometer te verlengen. Het accupakket is ook te laden bij 11 kW wisselstroomlaadpunten zoals wallboxen voor thuis of openbare laadpunten.

Vanafprijs Audi Q4 45 e-tron quattro

De Q4 45 e-tron quattro Launch edition is er vanaf 58.065 euro. Deze uitvoering biedt onder meer 19-inch lichtmetalen velgen, LED-koplampen, een elektrisch bediende achterklep en diverse assistentiesystemen. De Q4 45 e-tron quattro Launch edition Advanced voegt daar onder meer sportstoelen, de Audi Virtual cockpit en MMI navigatie plus aan toe. Bij de Launch edition Advanced Plus zijn ook een panoramadak, de parkeerhulp plus, een achteruitrijcamera en adaptieve cruise control inbegrepen. De Launch edition S Competition is de meest sportiever variant. Deze uitvoering heeft standaard een sportonderstel en andere sportieve S line-accenten, in combinatie met alle luxe.

Static photo, Colour: Geyser blue
Static photo, Colour: Geyser blue
Static photo, Colour: Geyser blue
Static photo, Colour: Geyser blue

Het bericht Audi Q4 e-tron nu ook als Q4 45 e-tron quattro verscheen eerst op ZERauto.nl.