"Battery On Wheels congres" in Breda

Gepubliceerd op: 09 september 2022

Op maandag 31 oktober 2022 organiseren DeeldeZon en de VER, Vereniging Elektrische Rijders, samen het ‘Battery On Wheels congres’ in Breda, Podium Bloos. 


Een conferentie volledig in het teken van V2X: het bi-directioneel laden van elektrische voertuigen. Door de accu van een elektrische auto op te laden met duurzame energie en vervolgens te ontladen voor het (lokale) grid, wordt de elektrische auto een belangrijke schakel in de energietransitie. Ook kan dit een veelbelovend antwoord zijn op de stijgende energieprijzen.  De toepassing is hoopgevend, maar ook minstens net zo complex. 
 
Wat zijn de ervaringen, best practices, de vooruitzichten en het huidig beleid? En hoe spelen we hier slim op in en slaan we de handen ineen? Kom naar Battery On Wheels op 31 oktober in Breda en leer meer over de accu van de auto als batterij voor het net. De toegang is gratis. Over twee weken wordt de aanmelding opengezet.
 
Battery on Wheels wordt mede mogelijk gemaakt door Airqon. AirQon gebruikt stroom uit elektrische auto’s om evenementen te laten draaien.