Ben jij coördinerend en verbindend? Dan zijn we op zoek naar jou!

Gepubliceerd op: 27 maart 2023
Door onze enthousiaste groep van vrijwilligers kunnen wij als vereniging heel veel doen. Zo staan we op evenementen, organiseren we evenementen, zijn we een aanspreekpunt voor mensen die twijfelen om elektrisch te gaan rijden, doen we onderzoeken en helpen we mensen die problemen ervaren met het plaatsen van een laadpaal in hun woonplaats.  

Om dit allemaal te kunnen doen, en zelfs nog meer te gaan doen, hebben wij mensen nodig die het leuk vinden om een coördinerende en verbindende rol op zich te nemen. Veel mensen vinden het leuk om af en toe een keertje te helpen, maar deze mensen moeten we wel vragen natuurlijk. In deze rol kun je écht impact maken en bijdragen aan het versnellen van de transitie naar elektrisch rijden. 

Spreekt jou dat aan, kun je goed coördineren en verbinden en heb je 1 à 2 uur tijd per week beschikbaar? Stuur dan even een e-mail naar lottebaak@evrijders.nl en we vertellen je graag meer hierover. Twijfel je? Laat het dan ook gewoon even weten en dan hebben we hier even overleg over met elkaar.