Dit is de vanafprijs van de Cupra Born One

Gepubliceerd op: 23 juni 2021

Specificaties Cupra Born One

De Cupra Born One is uitgerust met het 58 kWh accupakket en een 150 kW/204 pk sterke elektromotor. De actieradius bedraagt 420 kilometer (WLTP). Snelladen kan met 120 kW. Kuipstoelen en een multifunctioneel sportstuur zijn standaard.

Vier versies Cupra Born One

De One-versie is verkrijgbaar in vier versies. De Cupra Born Business One is het startpunt. Deze uitvoering heeft standaard onder andere 18-inch lichtmetalen wielen, Full LED verlichting, virtual cockpit, navigatiesysteem met 12-inch touchscreen, Apple CarPlay en Android Auto en meer. Denk aan een achteruitrijcamera, verwarmbare stoelen en stuurwiel, parkeersensoren en Predictive Adaptive Cruise Control. Cupra levert verder nog de versies Born Adrenaline One, Born Performance One en Born Copper Edition One. Dit zijn de vanafprijzen:

Born Business One – 37.990 euro -137 euro netto bijtelling p/m)
Born Adrenaline One – 40.990 euro – 148 euro netto bijtelling p/m)
Born Performance One – 43.990 euro – 168 euro netto bijtelling p/m)
Born Copper Edition One – 46.990 euro – 188 euro netto bijtelling p/m)

Fiscale bijtelling gebaseerd op een inkomstenbelastingpercentage van 49,5 procent.

Reserveren is mogelijk

De Cupra Born One is per direct online te reserveren. Reserveren is vrijblijvend en brengt geen kosten of verplichtingen met zich mee. Vanaf deze zomer is de reservering om te zetten in een concrete bestelling. De levering van de Born One vindt vervolgens nog dit jaar plaats.

Premium Service

Zowel zakelijke als particuliere rijders krijgen altijd zogeheten Premium Service. De Cupra Born wordt daarbij thuis opgehaald voor onderhoud en service en teruggebracht wanneer het hen uitkomt. Desgewenst inclusief een gratis vervangende auto.

Verdere uitbreiding van Born-gamma in 2022

In 2021 is de Cupra Born uitsluitend leverbaar als exclusieve, gelimiteerde One. In 2022 volgt het reguliere gamma en bovendien wordt de range dan verder uitgebreid met kleinere en grotere accupakketvarianten (45 kWh en 77 kWh) en een 110 kW/150 pk sterke elektromotor. Op dat moment wordt de 150 kW/204 pk elektromotor ook leverbaar met de e-Boost Performance-feature, die het vermogen ‘boost’ tot maximaal 170 kW/231 pk.

Het bericht Dit is de vanafprijs van de Cupra Born One verscheen eerst op ZERauto.nl.