Ecar is de eerste Vriend van VER!

Gepubliceerd op: 03 november 2023
We hebben inmiddels ruim 15.000 leden in de vorm van eindgebruikers, maar we breiden onze community nu ook op een andere manier uit. Zo gaan we samenwerkingen aan met innovatieve zakelijke partners, onder de noemer Vriend van VER. Ecar uit Alphen aan den Rijn is de eerste!

Waarom we dat doen? Omdat we hetzelfde doel hebben: zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met elektrische mobiliteit. In dat doel vinden we heel veel zakelijke partners, waaronder Ecar. Dat is een merkonafhankelijke specialist in (jonggebruikte) elektrische auto's. Samen gaan we laten zien dat die auto's bereik- en betaalbaarder zijn dan veel mensen denken.

Vriend van VER
Door Vriend van VER te worden, staat Ecar achter de missie van de VER en zal het zijn klanten ook actief wijzen op de voordelen van het VER-lidmaatschap, en onze vereniging in het algemeen. De komende weken deelt Ecar ook een aantal premium lidmaatschappen aan diens klanten uit, die zodoende kunnen genieten van allerlei leuke extra's. Denk daarbij aan toegang tot unieke evenementen, of exclusief voordeel op artikelen uit ons Ledenvoordeel.

Maar de VER en Ecar gaan ook op de inhoud samenwerken. Zo zullen we informatie en kennis met elkaar delen, maar ook samen lokale evenementen organiseren om mensen uit de regio op een laagdrempelige manier in aanmerking te laten komen met elektrisch rijden. De VER staat daarbij altijd klaar om op een onafhankelijke en eerlijke manier informatie te geven over elektrisch rijden en alles dat daarbij komt kijken. 
Elektrische occasions
Benieuwd naar wat Ecar te bieden heeft? Via deze link kom je terecht op de website van het bedrijf, en zie je welke modellen ze momenteel te koop hebben staan. 

Zie jij zo'n vriendschap ook wel zitten en wil je samen met ons de transitie naar een elektrisch wagenpark versnellen? Neem dan contact met ons op via info@evrijders.nl zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.