Wil je helpen bij de EV Experience en Fully Charged?

Gepubliceerd op: 09 augustus 2023
Na de zomer staan er twee gave nationale evenementen op het programma, waar ook de VER bij aanwezig is. Heb je ook zin om ons te helpen? 

Tijdens de EV Experience en Fully Charged is de VER aanwezig om bezoekers op een onafhankelijke manier te informeren over elektrisch rijden. Ze kunnen bij ons terecht met al hun vragen over elektrisch rijden. Waarom gaan steeds meer mensen elektrisch rijden? En hoe is dat? Is elektrisch rijden wel zo goed voor het milieu? En wat moet je doen als je een laadpaal bij je huis wil plaatsen?

Ervaringsdeskundige
Op al die vragen kan de EV-rijder altijd het beste antwoord geven. Want hij of zij is ervaringsdeskundige, en kan andere mensen dus het beste vertellen over de praktische kant van elektrisch rijden. 

Als vrijwilliger beman je de VER-stand, en ga je met mensen in gesprek over elektrisch rijden. Die gesprekken kunnen over vanalles gaan en dat maakt het erg leuk om op deze evenementen te helpen. Je krijgt tevens een toegangskaart voor het evenement, zodat je (voor of na je shift) zelf ook van de evenementen kunt genieten. Lunch wordt eveneens verzorgd, en we zorgen er ook voor dat je je auto bij de evenementlocatie kunt parkeren. 

Aanmelden als vrijwilliger
Lijkt het je leuk om erbij te zijn? We zoeken voor alle dagen nog vrijwilligers die willen helpen. De evenementen vinden plaats op de volgende dagen:

EV Experience op Circuit Zandvoort: 21 tot en met 23 september 2023
Fully Charged in RAI Amsterdam: 24 tot en met 26 november 2023

Je kunt jezelf opgeven door ons te mailen via deze link. Geef daarin ook vast aan op welke dag en op welk moment (ochtend of middag) je ons wilt helpen.