Groot nieuws: het Ledenvoordeel staat live!

Gepubliceerd op: 11 oktober 2023
Groot nieuws vanuit de VER: het Ledenvoordeel-programma staat live! Dat betekent dat VER-leden nu toegang hebben tot allerlei interessante EV-gerelateerde aanbiedingen en producten. Het leuke is: er komen wekelijks deals bij!

Zo kun je nu al een viertal oplaadpunten met korting kopen, interessante boeken aanschaffen of korting krijgen op je eerste elektrische vliegles. Het Ledenvoordeel is voor alle VER-leden toegankelijk, al zijn sommige deals voorbehouden aan premium leden. 

Geen commercieel belang
Belangrijk om te weten is dat de VER géén commercieel belang heeft in de deals. Het voordeel gaat dus allemaal naar onze leden en de vereniging verdient dus niets aan deze deals. Waarom we het dan doen? Ten eerste willen we onze bestaande leden bedanken voor hun steun en hun lidmaatschap meer waarde geven. Ten tweede is het Ledenvoordeel een uitgelezen mogelijkheid om nóg meer leden te werven. Want met meer leden heeft de VER een belangrijkere stem en dus meer invloed op het verbeteren van EV-beleid. 

Het Ledenvoordeel kun je eenvoudig bezoeken door in de balk rechtsboven op het scherm op de knop 'Ledenvoordeel' te drukken. Je kunt het Ledenvoordeel ook bezoeken via deze link. Daarna dien je in te loggen met je account, waarna je op een deal kunt klikken en een unieke code of link laat verzenden naar jouw e-mailadres. 

Product in Ledenvoordeel aanbieden
Ken of ben jij iemand die gebruik wil maken van het Ledenvoordeel en een product voor de inmiddels 14.000 VER-leden wil aanbieden? Neem dan contact met ons op via info@evrijders.nl.