Sjors ten Tije is nieuwe communicatiemanager bij VER

Gepubliceerd op: 07 april 2023
De VER zet een volgende stap in professionalisering door Sjors ten Tije aan te stellen als communicatiemanager. Sjors wordt verantwoordelijk voor alle uitingen van de VER en de nieuwe communicatiestrategie.

Sjors ten Tije is geen onbekende in de wereld van elektrisch rijden. Als redacteur van Autovisie maakte hij de afgelopen jaren uitvoerig kennis met de elektrische auto en alles dat daarbij komt kijken. Hij keek in de kraamkamers bij verschillende grote en nieuwe autofabrikanten en weet zodoende goed wat de ontwikkelingen in de branche zijn. Daarnaast heeft hij een sterk netwerk opgebouwd bij verschillende automerken en relevante organisaties, waardoor hij direct van waarde is voor de VER.  

Betaal- en bereikbare elektrische mobiliteit
“Al vanaf het eerste moment dat ik in een elektrische auto reed, wist ik: hier wil ik méér mensen van overtuigen. Als communicatiemanager bij de VER kan ik precies dat doen. Ik kijk er enorm naar uit om samen met mijn collega’s de VER naar de volgende stap te brengen en ervoor te zorgen dat elektrische mobiliteit betaal- en bereikbaar wordt voor iedereen in Nederland.”

Aanspreekpunt voor de media
Als communicatiemanager zal Sjors de nieuwe communicatiestrategie uitvoeren, waarmee de VER groter en zichtbaarder wordt als onafhankelijke partij in de wereld van elektrisch vervoer. Daarnaast neemt hij alle communicatietaken op zich en is hij verantwoordelijk voor de interne en externe uitingen van de organisatie. Ook is hij het eerste aanspreekpunt voor de media en staat hij in nauw contact met alle kennisspecialisten binnen de VER en bestuurslid en woordvoerder Maarten van Biezen.  

“Met de komst van Sjors kunnen we in onze communicatiestrategie de volgende stap in de professionalisering maken. Dit is hard nodig om de onafhankelijke rol van de VER binnen de elektrificatie zichtbaarder te maken", aldus Marina van Helvoort, directeur van VER.  

Contactgegevens
Sjors ten Tije is per direct werkzaam voor de VER en te bereiken via sjorstentije@evrijders.nl en/of +31 6 21672963 (m.u.v. donderdag).