VER en EDGe Mobility gaan samenwerken

Gepubliceerd op: 24 februari 2020
De Vereniging Elektrische Rijders (VER) en EDGe Mobility, een initiatief van Innovam en haar dochteronderneming AutoNiveau, zijn per 21 februari 2020 een waardevolle samenwerkingsovereenkomst aan gegaan.

Waardevolle bijdrage leveren aan bevordering kwaliteit mobiliteitsbranche als het gaat over EV

Beide partijen vinden dat de voorlichting rondom elektrische voertuigen naar de eindgebruiker moet verbeteren. Tevens willen ze deze eindgebruiker ondersteunen bij het vinden van bedrijven, die in staat zijn elektrische voertuigen op vakkundige wijze te onderhouden en te repareren. Ook vinden beide partijen het van groot belang dat de kwaliteit van ondernemingen en hun medewerkers in de mobiliteitsbranche, omtrent het omgaan met en het gebruik van elektrische voertuigen en andere technologische ontwikkelingen, wordt bevorderd en naar een hoger plan wordt getild. Beide partijen willen daar met elkaar een actieve bijdrage aan leveren. Zo vindt de eindgebruiker via de VER website een betrouwbaar adres voor onderhoud en reparatie. En gaan de VER en EDGe Mobility nauwer samenwerken als het gaat om de examen – en certificeringsactiviteiten van EDGe Mobility. Ook nieuwswaardige ontwikkelingen en overige waardevolle input worden actief met elkaar gedeeld.  

EDGe Mobility

EDGe Mobility (een nieuw initiatief van Innovam en AutoNiveau) ondersteunt autobedrijven op het gebied van elektrisch rijden. EDGe Mobility biedt EV-opleidingen, kennis en support door EV-specialisten en Remote Diagnostics support aan. Slimme ondernemers, die deel uit willen maken van het netwerk van specialisten en de continuïteit van hun autobedrijf willen garanderen, sluiten zich daarom aan bij EDGe Mobility.