Voorraadmodel Nissan LEAF extra voordelig, vanafprijs naar 25 mille

Gepubliceerd op: 19 juli 2021

Nissan LEAF modeljaar 2019

Wie de actie zorgvuldig bekijkt, ziet dat het gaat om Nissan LEAF-modellen van modeljaar 2019. Dit betekent niet dat de auto’s uit 2019 komen. Het zijn gewoon nieuwe auto’s, inclusief garanties. De auto’s zijn gebouwd volgens de specificaties en uitrusting van modeljaar 2019.

Niet de eerste

Het is niet voor het eerst dat een autofabrikant een elektrische auto met voorraadvoordeel verkoopt. Opel deed het ook met voorraadmodellen van de Ampera-e en MG gaf onlangs ook een stevige korting op de elektrische ZS EV. Als de voorraad nog te groot is, volgen er acties. Nissan doet het nu ook met de LEAF modeljaar 2019.

Diverse uitvoeringen

Bij de actie zijn alle uitvoeringen van de 40 kWh-batterij inbegrepen, van de Acenta en N-Connecta tot het topmodel, de Tekna. Voor de LEAF met 62 kWh-batterij is er keuze uit een N-Connecta of Tekna-variant. Het voordeel per uitvoering bekijk je hieronder.

Nissan LEAF 62 kWh als N-Connecta

Een Nissan LEAF 62 kWh als N-Connecta is uitgerust met de volgende zaken: 17-inch lichtmetalen wielen, intelligent cruise control, mistlampen voor, NissanConnect EV navigatiesysteem met 8-inch kleurenscherm, warmtepomp voor efficiëntere verwarming van het interieur en optimalisatie van de actieradius en een audiosysteem zes luidsprekers, een USB- en AUX-aansluiting en stuurwielbediening.

Actieradius Nissan LEAF

De actieradius van een elektrische Nissan LEAF is afhankelijk van de gekozen batterij. De versie met 40 kWh lithium-ion batterijpakket haalt volgens de WLTP-testmethode 270 kilometer. De variant met 62 kWh batterij komt 385 kilometer ver op een volle lading stroom. Uiteraard zijn dit nog steeds theoretische cijfers, omdat WLTP nog altijd een laboratoriumtest is. In de praktijk valt de actieradius – net zoals bij alle elektrische auto’s – lager uit. De range is afhankelijk van je rijstijl, geografische gegevens, de snelheid, bandenspanning, ingeschakelde radio en airco, en ga zo maar door.

Het bericht Voorraadmodel Nissan LEAF extra voordelig, vanafprijs naar 25 mille verscheen eerst op ZERauto.nl.