Resultaten van het Nationaal Laadonderzoek 2023: kijk mee!

Gepubliceerd op: 05 september 2023
Eerder dit jaar kreeg je van ons al een uitnodiging om het Nationaal Laadonderzoek 2023 in te vullen. Dat deden, mogelijk met jou, duizenden andere EV-rijders. Aanstaande donderdag 7 september presenteren we de resultaten via een webinar. Ben je er ook bij?

Dit jaar komt er een aantal zeer interessante thema's aan bod in het Nationaal Laadonderzoek. Denk aan Vehicle to Grid, maar ook aan prijstransparantie, slim laden en dynamische tarieven. Hoeveel EV-rijders zijn bijvoorbeeld al overgestapt op een dynamisch energiecontract? En hoeveel willen dat gaan doen? 

Interessant zijn ook de onderwerpen die we elk jaar aansnijden. Zo kunnen we namelijk goed zien of er progressie wordt geboekt op het gebied van bijvoorbeeld snelladers. Hoe veel mensen kwamen dit jaar wel eens in de knel bij een laadpunt langs de snelweg? En is dat minder dan in voorgaande jaren? Kortom: het Nationaal Laadonderzoek is niet alleen interessant voor EV-rijders van nu, maar ook van die van de toekomst. Want zij zien via dit onderzoek of problemen uit het verleden ook nog in het heden bestaan, of juist niet.  Wil je het webinar bijwonen, meld je dan via onze website aan om de kijklink te ontvangen. Klik daarvoor op deze link