Met korting of zelfs gratis naar Fully Charged? Het kan via de VER!

Gepubliceerd op: 09 november 2023
Fully Charged Live Europe is hét EV-evenement van het jaar. Ook de 2023-editie vindt weer plaats in Amsterdam en wordt groter dan voorgaande jaren. Via de VER kun je met korting of zelfs helemaal gratis naar het evenement!

Fully Charged Live is het evenement voor mensen die geïnteresseerd zijn in duurzame mobiliteit en hernieuwbare energie. Je kunt er proefrijden, op interactieve wijze met producten in aanmerking komen, nieuwe EV's bewonderen én tal van interessante livesessies bijwonen. Ook de VER is aanwezig om bezoekers te informeren over duurzame, elektrische mobiliteit. 

Unieke kortingscodes
Als vriend van de show kunnen we onze leden unieke kortingscodes aanbieden. Ieder VER-lid krijgt, via het Ledenvoordeel, 20% korting op diens bestelling. Daarbij maakt het niet uit hoeveel kaarten je bestelt: de kortingscode werkt op de gehele bestelling. 

Premium VER-leden kunnen gratis naar Fully Charged. Ook zij vragen via het Ledenvoordeel een kortingscode aan, waarna ze deze op hun e-mailadres ontvangen. Daar vinden zij ook de link voor een speciale bestelomgeving, waar ze de code kunnen inwisselen voor één gratis ticket. 

Lidmaatschap opwaarderen
Ben je nog geen premium lid? Geen probleem! In het Ledenvoordeel of je accountomgeving kun je je lidmaatschap eenvoudig opwaarderen. Als de betaling is voltooid, kun je direct gebruikmaken van het ticketvoordeel als premium lid. Dat heb je overigens snel terugverdiend: een ticket kost inclusief korting iets meer dan €40,-, terwijl een premium lidmaatschap je slechts €35,- per jaar kost. Win-win!


20% korting op tickets voor Fully Charged Live als VER-lid

Gratis ticket voor Fully Charged Live als premium lid